La carta

ENTRANTS

  • Crestes d’entranya tallada a ganivet (4 uds) 14€
  • Taula d’embotits ibèrics extremenys amb llesca de pa de pagès 18€
  • Assortiment de formatges artesans catalans amb llesca de pa de pagès 18€
  • Taula de pernil ibèric 100% gla DO Extremadura 26€
  • Cecina de bou 19€
  • Carpaccio de picanya madurada de bou amb encenalls de formatge curat manxec 18€
  • Cargols a la llauna amanits amb pebre vermell dolç i picant 16€
  • Croqueta de mitjana / croqueta de ceps amb tòfona (unitat) 2,5€
  • Filet d’anxova del Cantàbric sèrie d’or (unitat) sobre brioix amb mantega fumada 5€
  • Gamba vermella de Tarragona sobre les seves brases (6 unitats) 25€
  • Pota de polp a la brasa sobre patata trufada amb pebre vermell de la Vera fumat picant i salsa romesco 28€

ENTREPANS

  • Bikini de roast beef de vaca amb mantega fumada i formatge trufat 14€
  • Hamburguesa de vaca 200gr. Pa brioche amb mantega fumada, cruixent de cansalada, formatge cheddar i ceba brasejada. 18€

AMANIDES I VERDURES A LA PLANXA

  • Amanida d’enciam fresca amb ceba tendra 7€
  • Amanida de tomàquet de temporada, ceba, ventresca i piparras 12,5€
  • Albergínia rostida a la llenya amb burrata di bufala trufada, tomàquet deshidratat, tomàquet xerri brasejat i sèsam torrat 16€
  • Alvocat brassejat sobre làmines de tomàquet èxtasi i picada de verdures (pebrot vermell, verd, ceba morada, formatge feta, pebre i llima) 15€
  • Cor de carxofa confitada amb encenalls de formatge curat d’ovella i cruixent de panceta ibèrica adobada 7€
  • Graellada de verdures de temporada 15€
  • Pastanagues a la brasa amb salsa tzatziki, iogurt, llimona i herbes aromàtiques 12€

PEIXOS

  • Llom de salmó amb aroma de romaní 21,5€
  • Llom d’orada amb tocs cítrics 22,5€
  • Llom de tonyina vermella 23€

CARNS A LA BRASA

  • Entranya de vaca amb chimichurri 19,5€
  • Costelles de xai de llet a la brasa 19,5€
  • Llonganissa de pagès artesana 14,5€
  • Peus de porc al cava amb toc de pebre vermell 14,5€
  • Ploma ibèrica 21,5€
  • Filet de vaca madurat 33€
  • Steak Tartar de mitjana madurada amb rovell d’ou curat amb soja i mantega fumada 29€
  • Entrecot de vaca nacional madurat 30 dies 350gr 25€
  • Llom baix amb os nacional alta maduració 60 dies 500 gr aprox 35€

Cada plat portarà 1 guarnició a escollir entre: patates fregides, patata a l’caliu, escalivada a la brasa o amanida

  • Preu per guarnició extra 5,00 €
  • Salsa de Romesco, allioli, chimichurri 2,00 €
  • Ració llesca pa de pagès Forn Ca la Felisçça la Riera de Gaia 1,50 €
  • Doggy bag 1,50 €

MITJANES

  • Mitjana de frisona basca al pes 30 dies de maduració 60€/Kg
  • Mitjana de Donosti al pes 40 dies de maduració 65€/Kg
  • Mitjana de Retinta extremenya al pes 40 dies de maduració 70€/Kg
  • Mitjana de Finlàndia al pes 30 dies de maduració 75€/Kg
  • Mitjana de vaca Suprema al pes 60 dies de maduració 80€/Kg

(Mitjana de Finlàndia premiada com la millor carn de el món, al certamen World Steak Challenge 2018 i 2019)

Es calcula 500 gr per persona, tall mínim aprox 1kg en les mitjanes
El temps d’elaboració en brasa és de 20 a 30 minuts

POSTRES

  • Crema Catalana casolana 6,5€
  • Pastís casolà fumat de formatge a brasa amb gelat de gerds 6,5€
  • Xuxo de crema Forn Ca la Felisa a la brasa 6,5€
  • Torradeta de Santa Teresa 6,5€
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla 6,5€
  • Pinya a la brasa amb aroma d’anís estrellat, canyella, malibú i gelat de coco 6,5€

Preu IVA Inclòs