ENTRANTS
- Crestes d’entranya tallada a ganivet (4 uds) 14€
- Taula d’embotits ibèrics extremenys amb llesca de pa de pagès 18€
- Assortiment de formatges artesans catalans amb llesca de pa de pagès 18€
- Taula de pernil ibèric 100% gla DO Extremadura 26€
- Cecina de bou 19€
- Carpaccio de picanya madurada de bou amb encenalls de formatge curat manxec 18€
- Cargols a la llauna amanits amb pebre vermell dolç i picant 16€
- Croqueta de mitjana / croqueta de ceps amb tòfona (unitat) 2,5€
- Filet d’anxova del Cantàbric sèrie d’or (unitat) sobre brioix amb mantega fumada 5€
- Gamba vermella de Tarragona sobre les seves brases (6 unitats) 25€
- Pota de polp a la brasa sobre patata trufada amb pebre vermell de la Vera fumat picant i salsa romesco 28€
ENTREPANS
- Bikini de roast beef de vaca amb mantega fumada i formatge trufat 14€
- Hamburguesa de vaca 200gr. Pa brioche amb mantega fumada, cruixent de cansalada, formatge cheddar i ceba brasejada. 18€
AMANIDES I VERDURES A LA PLANXA
- Amanida d’enciam fresca amb ceba tendra 7€
- Amanida de tomàquet de temporada, ceba, ventresca i piparras 12,5€
- Albergínia rostida a la llenya amb burrata di bufala trufada, tomàquet deshidratat, tomàquet xerri brasejat i sèsam torrat 16€
- Alvocat brassejat sobre làmines de tomàquet èxtasi i picada de verdures (pebrot vermell, verd, ceba morada, formatge feta, pebre i llima) 15€
- Cor de carxofa confitada amb encenalls de formatge curat d’ovella i cruixent de panceta ibèrica adobada 7€
- Graellada de verdures de temporada 15€
- Pastanagues a la brasa amb salsa tzatziki, iogurt, llimona i herbes aromàtiques 12€
PEIXOS
- Llom de salmó amb aroma de romaní 21,5€
- Llom d’orada amb tocs cítrics 22,5€
- Llom de tonyina vermella 23€
CARNS A LA BRASA
- Entranya de vaca amb chimichurri 19,5€
- Costelles de xai de llet a la brasa 19,5€
- Llonganissa de pagès artesana 14,5€
- Peus de porc al cava amb toc de pebre vermell 14,5€
- Ploma ibèrica 21,5€
- Filet de vaca madurat 33€
- Steak Tartar de mitjana madurada amb rovell d’ou curat amb soja i mantega fumada 29€
- Entrecot de vaca nacional madurat 30 dies 350gr 25€
- Llom baix amb os nacional alta maduració 60 dies 500 gr aprox 35€
Cada plat portarà 1 guarnició a escollir entre: patates fregides, patata a l’caliu, escalivada a la brasa o amanida
- Preu per guarnició extra 5,00 €
- Salsa de Romesco, allioli, chimichurri 2,00 €
- Ració llesca pa de pagès Forn Ca la Felisçça la Riera de Gaia 1,50 €
- Doggy bag 1,50 €
MITJANES
- Mitjana de frisona basca al pes 30 dies de maduració 60€/Kg
- Mitjana de Donosti al pes 40 dies de maduració 65€/Kg
- Mitjana de Retinta extremenya al pes 40 dies de maduració 70€/Kg
- Mitjana de Finlàndia al pes 30 dies de maduració 75€/Kg
- Mitjana de vaca Suprema al pes 60 dies de maduració 80€/Kg
(Mitjana de Finlàndia premiada com la millor carn de el món, al certamen World Steak Challenge 2018 i 2019)
Es calcula 500 gr per persona, tall mínim aprox 1kg en les mitjanes
El temps d’elaboració en brasa és de 20 a 30 minuts
POSTRES
- Crema Catalana casolana 6,5€
- Pastís casolà fumat de formatge a brasa amb gelat de gerds 6,5€
- Xuxo de crema Forn Ca la Felisa a la brasa 6,5€
- Torradeta de Santa Teresa 6,5€
- Coulant de xocolata amb gelat de vainilla 6,5€
- Pinya a la brasa amb aroma d’anís estrellat, canyella, malibú i gelat de coco 6,5€
Preu IVA Inclòs